Katter

  • My

   My är en trefärgad liten kisse på 6 år som är kullsyster med Mysan. My har bestämt att Rebecka är hennes människa och sover i hennes säng så ofta hon bara kan, när hon inte är ute o jagar möss och fåglar då förståss :)

    

  • Mysan

   Mysan är en svart/vit liten tjej på 6 år (kullsyster med My) som är riktigt vass när det gäller att fånga möss! Hon är otroligt snäll och mjuk på alla sätt, en riktig myskatt! Mysan har bestämt sig för att Milton är hennes människa och hälsar på honom i sängen varje morgon när han vaknar :)

    

  • Lukas

   Lukas är en kattkille som flyttade hit på äldre dar då hans husse o matte flyttade till lägenhet. Han är en röd, bekväm liten kisse som gärna är utomhus och går runt med svansen rakt upp i luften när han inte smyger i buskarna på nån av dom andra katterna.

  • Sussie

   Sussie är en kattfröken på 9-10 år som dyker upp här emellanåt när hennes husse o matte ska ut o resa. Hon var Saras katt i början men sen blev hon bara kvar hos Saras föräldrar en dag och där bor hon idag. Hon är en långhårig tumkatt som är otroligt mysig och duktig på att fånga möss även hon.