Ponnylekis vårterminen 2018

Den 8 januari drar vi igång med ridlektionerna igen!

Följande dagar kommer det att bli:

Måndagar kl 18
Tisdagar kl 17 och kl 18
Onsdagar kl 16.30 och kl 17.30
Lördagar kl 9 och kl 10

Finns platser kvar! laughing 

Vi hälsar både gamla och nya barn med föräldrar välkomna!   

Priser: 
* Vardagar 200 kr/gång eller 170 kr/gång om man betalar för hela terminen
* Helger 250 kr/gång eller 200 kr/gång om man betalar för hela terminen

Det går även bra att rida någon enstaka gång men då i mån av plats och platsen är inte bokad förrän den är betald. Samma regler gäller då som vid ett abonnemang för en hel termin. Dvs vid sen eller oanmäld frånvaro har man inte rätt att rida igen.

Vi varierar med uteritt och på ridplan 

I lektionstiden ingår att ponnyn görs i ordning före eller efter lektionen (beror på om ponnyn går före eller efter eran ridtid) och självklart ridning. Tyvärr så kan vi inte erbjuda ledare så varje barn ska ha en vuxen med sig som kan hjälpa till att leda ponnyn. Inga barn får rida själva förrän vi ser att dom kan kontrollera ponnyn själva. Ponnyer kan ha lite egen vilja ibland smile

Ridning sker utomhus oavsett väder. Vintertid gäller det att ha varma kläder, speciellt på händer och fötter då barnen lätt fryser där. Halsduk får inte användas av säkerhetsskäl. Rejäla vantar, gärna tumvantar, och vinterskor med klack är bra att ha på sig. Byxorna blir gärna korta när dom sitter på hästarna så ta gärna byxor med lite längre ben eller gummiband under foten. Tunn mössa under hjälmen är bra att ha.

Hjälm och säkerhetsväst finns att låna. Skor med klack är obligatoriskt av säkerhetsskäl.

Välkomna!

Abonnemangsregler

7 jan 2018